Елица

Elitsa

Елица Лалова е родом от Пловдив. Певицата се занимава с музика от малка, наложила се е най-вече с гласовите си възможности.

Тя притежава многостилов репертоар от балканска, английска, руска и българска музика. Елица има мек тембър и се отличава с изключителен вокален диапазон от четири октави.

Родителите на пловдивчанката я насърчават да върви по стъпките на дядо си Д-р Лалов и да учи медицина, но остават малко разочаровани, когато тя се записва в театрална студия и се занимава с актьорско майсторство. Успоредно с това взима уроци по пиано и солфеж в школата на Елена Парушева – “Гого Мавров”.

Преди години Елица заминава за САЩ, където създава своя банда, с която започват пътувания и участия във вариатетни програми на пасажерски кораби. Именно на един от круизите, изпълнителката се запознава с музикален импресарио от Лондон, който ѝ предлага да се установи в града. Тя приема предложението му и започва концерти из Европа.

Любимият стил на Елица е джаза, който изпълнява със свои сродни души, които намира по време на гастролите си из Стария континент.

ИЗДАДЕНИ АЛБУМИ:
2015 – “Candy lips”

ИЗЯВИ В ЧУЖБИНА:
САЩ, Англия, Холандия, Турция и др.

ХИТОВЕ:
“Искам пак”, “Боли”, “Не съм лесна” /ft. KDG/, “Бог и демон”, “Недостоен”, “Вземи го ти”, “Колко още”, “Дай, дай” /ft.DJ Chocolate/, “Summer Feeling” /ft. DJ Chocolate/, “Sunny Beach” /ft. DJ Chocolate, “До десет брой”, “Candy lips”, “Дали това е любовта”

ВИДЕО: